Τελευταία Νέα

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου - Νέα

Περισσότερα νέα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εκπόνηση υδραυλικής μελέτης και μελέτης οδοποιίας για το έργο : «Παρεμβάσεις για αποπεράτωση δικτύων ύδρευσης οικισμών Κοσίνα (Κοκκινόβρυση) και Αμπέλια Τ.Κ. Κοκκινόβρυσης και για αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν σ’ αυτά από τις πλημμύρες»

More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΡΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΓΕΩΤΡΗΣΗ» ΘΕΡΜΟΥ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΚΟΔΕΛΑ» ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 40 35 42 37 38 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 24 25 31 44 53. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΨΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

Χαιρετισμός Δημάρχου

Συνδημότες και συνδημότισσες,  φίλοι και φίλες του Θέρμου,

Σας καλωσορίζω στην επίσημη, ανανεωμένη, ιστοσελίδα του Δήμου μας. Μια ιστοσελίδα που θα εμπλουτιστεί προσεχώς και με περισσότερα πληροφοριακά στοιχεία για την περιοχή μας.

Ο Δήμος Θέρμου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε με τον Νόμο «Καλλικράτης» ως ορεινός Δήμος, παρέμεινε στα ίδια όρια με τον προϋπάρχοντα «Καποδιστριακό» Δήμο Θέρμου.

Η ιστοσελίδα είναι ένα ακόμη εργαλείο για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα 

Back to top