Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Δήμο Θέρμου.

Ο Δήμαρχος Θέρμου έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με την επωνυμία  “Εκδηλώσεις Aγίου Κοσμά Αιτωλού 2017”, με τις οποίες φέτος ο δήμος θα αναδείξει τα μοναστήρια της περιοχής του, δηλαδή την θρησκευτική και ιστορική αξία του καθενός και την σημασία τους για τον τόπο σε βάθος χρόνου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 24 Αυγούστου ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά, χωρίζονται σε δύο ενότητες , στις θρησκευτικές και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Όλες  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό  , δεδομένου ότι ο Δήμος   προσπαθεί να πολλαπλασιάσει  τους επισκέπτες  στην πόλη και στην περιοχή.

Το πρόγραμμα  είναι αποτέλεσμα  συλλογικής δουλειάς  των μελών  του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου ,  σε συνεργασία  με φορείς του δήμου και της περιοχής , την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας , την Τοπικής  Εκκλησίας  και με την  υποστήριξη της  Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Το Γραφείο Τύπου

Κατεβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Back to top